AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

L’AUXILIAR DE CONVERSA / DEPARTAMENT D’ANGLÈS

 

 

AVANTAGES DEL PROJECTE FINANÇAT PER L’AMPA

 

●   El projecte d'auxiliar de conversa representa un input lingüístic molt important pels alumnes.

 

●   Un cop acaben la sessió d'speaking amb l'auxiliar, els més grans, continuen parlant en anglès amb naturalitat i sense por.

 

●   Els alumnes s'esforcen per expressar-se correctament i fer-se entendre.

 

●   Han après moltes expressions bàsiques del dia a dia utilitzant-les en un context real, ja que sinó l'auxiliar no els entén.

 

●   Setmanalment tenen l'oportunitat de parlar en un petit grup en anglès i normalment relacionat amb el que s'està treballant a la classe d'anglès.

 

●   Els alumnes que queden a la classe amb l'especialista són un grup menys nombrós i això facilita també el treball amb ells, ja sigui oral i escrit.

 

●   Es constata una millora pel que fa a l'expressió oral.

 

INTRODUCTION OF DAMIAN PINNINGTON

 

My name is Damian. I’m the conversation assistant at Vedruna Manresa this year. I’m from Manchester in the North of England, but now I live in Sallent. I originally came here to make a language exchange but ended up staying to start a family. I have two children aged 3 and 6.I have always loved learning languages and helping people to practice English. I especially enjoy helping children to learn English because they have so much fun and are so excited to learn new things.

El meu nom és Damian. Sóc l'auxiliar de conversa de l'escolar aquest any. Sóc de Manchester, al nord d'Anglaterra, però actualment visc a Sallent. Vaig venir inicialment per fer un intercanvi d'idiomes però vaig acabar iniciant una família. Tinc dos fills de 3 i 6 anys. M'ha agradat sempre aprendre idiomes i ajudar a la gent a practicar l'anglès. Especialment m'agrada ajudar als nens a practicar anglès perquè són molt alegres i gaudeixen aprenent noves coses.
També et pot interessar...

ELS AMBIENTS D'APRENENTATGE AL PARVULARI

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS MOLT CLARS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 17-18

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17-18 Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostres fills...

llegir més »

Damian, auxiliar de conversa

AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

UN PROJECTE ARRELAT A L'ESCOLA ,GRÀCIES AL FINANÇAMENT DE L'AMPA

llegir més »

Visita virtual a les instal·lacions

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

PROJECTE CHROMEBOOKS

El projecte educatiu Vedruna dóna molta importància a l'ús de les noves tecnologies i a l'aplicació que poden tenir com a eina de suport i d'aprene...

llegir més »