Auxiliar de Conversa NADIU

L'AUXILIAR DE CONVERSA / DEPARTAMENT D'ANGLÈS

 

 

AVANTAGES DEL PROJECTE FINANÇAT PER L'AMPA

 

●   El projecte d'auxiliar de conversa representa un input lingüístic molt important pels alumnes.

 

●   Un cop acaben la sessió d'speaking amb l'auxiliar, els més grans, continuen parlant en anglès amb naturalitat i sense por.

 

●   Els alumnes s'esforcen per expressar-se correctament i fer-se entendre.

 

●   Han après moltes expressions bàsiques del dia a dia utilitzant-les en un context real, ja que sinó l'auxiliar no els entén.

 

●   Setmanalment tenen l'oportunitat de parlar en un petit grup en anglès i normalment relacionat amb el que s'està treballant a la classe d'anglès.

 

●   Els alumnes que queden a la classe amb l'especialista són un grup menys nombrós i això facilita també el treball amb ells, ja sigui oral i escrit.

 

●   Es constata una millora pel que fa a l'expressió oral.

 

INTRODUCTION OF DAMIAN PINNINGTON

 

My name is Damian. I'm the conversation assistant at Vedruna Manresa this year. I'm from Manchester in the North of England, but now I live in Sallent. I originally came here to make a language exchange but ended up staying to start a family. I have two children aged 3 and 6.I have always loved learning languages and helping people to practice English. I especially enjoy helping children to learn English because they have so much fun and are so excited to learn new things.

El meu nom és Damian. Sóc l'auxiliar de conversa de l'escolar aquest any. Sóc de Manchester, al nord d'Anglaterra, però actualment visc a Sallent. Vaig venir inicialment per fer un intercanvi d'idiomes però vaig acabar iniciant una família. Tinc dos fills de 3 i 6 anys. M'ha agradat sempre aprendre idiomes i ajudar a la gent a practicar l'anglès. Especialment m'agrada ajudar als nens a practicar anglès perquè són molt alegres i gaudeixen aprenent noves coses.


Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 18-19

Extraescolars 18-19

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019   Des de l'AMPA de l'escola, s'han organitzat les activitats que podeu consultar en el DÍPTIC ADJUNT en a...

llegir més »