Els ODS

El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada per l'Assemblea General de Nacions Unides l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d'erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. 

 Aquesta agenda marcarà l'acció global pel desenvolupament fins a l'any 2030 i, conjuntament amb la resta d'agendes globals, configura un full de ruta d'actuació connectat entre si per a assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

L'Agenda 2030 és una agenda integral i multidimensional —referida a les tres dimensions del desenvolupament sostenible (l'econòmica, la social i l'ambiental)— i d'aplicació universal, i es desplega mitjançant un sistema de 17 objectius de desenvolupament sostenible, a través dels quals es proposa abordar els grans reptes globals, des de la lluita contra la pobresa o el canvi climàtic fins a l'educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau o les ciutats sostenibles. 

Cada ODS inclou diferents metes que contribueixen al compliment de l'objectiu

A PARTIR D'UN PROJECTE TRANSVERSAL SOBRE LA IMPORTÀNCIA DE LES VACUNES ENS PROPOSEM:

 

1- Sensibilitzar als alumnes i a les famílies en la cura del propi cos i en la necessitat de prevenir-nos de diferents malalties i conèixer-les.

 

2.-Col·laborar amb projectes destinats a la prevenció de malalties a través de les vacunes. Donem el nostre suport a la Campanya de la Marató, fent-ne difusió a tota la Comuniat Educativa (Covid).

DONATIU LA MARATÓ TV3 (COVID)

3.-Conscienciar als alumnes de fer un bon ús de l'aigua potable i de la necessitat de no malbaratar-la.

4.-Prendre consciència de les desigualtats socials per tal col·laborar en la construcció d'un món més just i l'eradicació de la pobresa.També et pot interessar...