Al Cicle Inicial definim 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda jugant, manipulant, creant... una tarda setmanal de vivències on podran gaudir de material original per tal d'anar construint el seu propi aprenentatge respecte diferents matèries i de la millor manera possible, a través del joc i compartint amb els companys i mestres aquests preciosos moments junts.

En aquests Espais partim de la frase d'en Jordi Picapal que diu: 

"Aprendre a jugar, aprendre a viure.”

Els DIMECRES a la tarda, doncs, els nens i nenes de primer i segon curs es barrejaran i es distribuiran en 6 grups de 16 o 17 nens. Cadascun d'aquests grups escollirà un espai d'experimentació on hi passarà la tarda. Abans de la sortida es farà una posada en comú amb el grup classe per tal valorar la seves experiències. Som molt conscients que els Espais d'Experimentació i Aprenentatge han d'anar variant i adaptant-se a les necessitats i inquietuds que els infants vagin mostrant al llarg del curs. 

Cada espai tindrà un lloc concret a l'escola i comptarà amb el material adequat per tal de desenvolupar el seus objectius. Val a dir que des de l'escola s'ha fet una important inversió en tota mena de material nou segons el tema de cada espai per tal de poder crear la millor atmosfera possible perquè l'aprenentatge sigui propici, motivador i engrescador. 

L'equip de mestres estem segures que les situacions que es donaran en cadascun d'aquests Espais d'Experimentació i Aprenentatge seran molt enriquidores per a tots. Esperem que els vostres fills i filles us en comparteixin les seves experiències i pugueu, així , formar part d'aquests procés. 

 

Accés al document

 


Arxius d'interès


També et pot interessar...