PROJECTE DUNA – (EDUCACIÓ INFANTIL)

El Projecte DUNA s'adreça als infants de segon cicle d'Educació Infantil (3-6 anys) i neix amb la voluntat de treballar els valors a l'escola.

Es presenta als nens i nenes  a partir  d'un personatge, la DUNA, un petit cuc de seda, que al final —a P5— es convertirà en una eruga. Al llarg de les aventures viscudes a través dels contes, la DUNA anirà creixent, s'anirà enriquint, com creixem i ens enriquim cadascun de nosaltres. Un cop haguem viscut moltes històries i aventures, i haguem après tots uns valors, el titella patirà una metamorfosi, que la convertirà en una bonica papallona. Nosaltres també, al llarg de l'etapa d'infantil, fem un canvi.La DUNA, doncs, serà com l'ésser màgic que ens farà de fil conductor de totes les activitats i ens transportarà, mitjançant les seves propostes, a treballar tota mena d'activitats.

 

CONTINGUTS

Partim, principalment de dos eixos:

1. El treball dels VALORS: un nexe comú que ens permet establir lligams entre diferents cultures i religions i que ens permet créixer i enriquir-nos espiritualment. Els valors són a la base d'una convivència veritablement humana i cristiana. Per a tots els tres anys de parvulari hem escollit SIS valors:

– L'AMISTAT
– EL PERDÓ
– L'ALEGRIA
– L'AGRAÏMENT
– L'ESFORÇ
– EL COMPARTIRTambé et pot interessar...