L'escola

Vedruna Manresa és una escola  de doble línia d’educació Infantil ( Llar d’infants i parvulari )  i Primària.

Constituïda i registrada com a Fundació Privada, és una escola cristiana i catalana, concertada per la Generalitat de Catalunya. Està regida pel Patronat de la FUNDACIÓ VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ, vetllant pel seu Caràcter Propi i garantint la millora constant dels seus equipaments.

La Salle Manresa és el centre adscrit en l'etapa secundària. Els alumnes tenen preferència en la matrícula i ambdos centre planifiquem trobades pedagògiques per fer seguiment previ i posterior dels alumnes en el canvi de centre.

 

Els seus principis estan basats en el llegat de Joaquima de Vedruna, que parteix de l'atenció a l'infant i els valors, juntament amb l'acompanyament i el rigor en el procés d’aprenentage.

El  Consell Escolar, l’Ampa i el seu Claustre motivat per la innovació i la formació constant, juntament amb un Equip de Gestió compromès amb el Projecte Educatiu compartit per les 36 escoles Vedruna Catalunya, configuren un escola al servei d’una Comunitat on tot el que fa referència a l’alumne/a, constitueix el més important.

 


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Els ambients ( parvulari )

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

Visita virtual

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

EXTRAESCOLARS 18-19

Extraescolars 18-19

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 18-19     Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostr...

llegir més »