Escola Vedruna Manresa ( Concertada per la Generalitat de Catalunya )

Vedruna Manresa és una escola de doble línia d’educació Infantil ( Llar d’infants i parvulari )  i Primària. Constituïda i registrada com a Fundació Privada, és una escola concertada de la Generalitat de Catalunya, regida pel Patronat de la FUNDACIÓ VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ, que vetlla pel seu Caràcter Propi i garanteix la millora constant dels seus equipaments.

 

Els seus principis estan basats en el llegat de Joaquima de Vedruna, que parteix de l'atenció a l'infant i els valors, juntament amb l'acompanyament i el rigor en el procés d’aprenentage.

El  Consell Escolar, l’Ampa i el seu Claustre motivat per la innovació i la formació constant, juntament amb un Equip de Gestió compromès amb el Projecte Educatiu compartit per les 36 escoles Vedruna Catalunya, configuren un escola al servei d’una Comunitat on tot el que fa referència a l’alumne/a, constitueix el més important.

 


Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

ELS AMBIENTS D'APRENENTATGE AL PARVULARI

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS MOLT CLARS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 17-18

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17-18 Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostres fills...

llegir més »

Damian, auxiliar de conversa

AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

UN PROJECTE ARRELAT A L'ESCOLA ,GRÀCIES AL FINANÇAMENT DE L'AMPA

llegir més »

Visita virtual a les instal·lacions

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

PROJECTE CHROMEBOOKS

El projecte educatiu Vedruna dóna molta importància a l'ús de les noves tecnologies i a l'aplicació que poden tenir com a eina de suport i d'aprene...

llegir més »