Projecte Educatiu

Us presentem el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explicita un estil d'educar inspirat en la Proposta Educativa Vedruna, i en el tarannà i en l'obra de Joaquima de Vedruna, en clau del segle xxi.

El Projecte orienta el propòsit educador de les escoles Vedruna perquè cada nen i nena, cada noi i noia pugui desplegar el bo i millor d'ell mateix.

El Projecte Educatiu és el marc de referència: és el punt d'inici i a la vegada la fita educativa.

Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació duem a terme aquest projecte en xarxa, centrant-nos en els sis eixos que impregnen la nostra manera d'educar:

01  La persona

02  L'entorn

03  Les actituds d'aprenentatge

04  Les maneres d'aprendre

05  Les competències del segle xxi

06  El moll de l'os del Projecte

Tot seguit, us convidem a aprofundir en cada eix del document Projecte Educatiu, en el marc d'un estil educatiu que es caracteritza per la valoració de la persona i de les relacions interpersonals, en un clima familiar, senzill, proper i alegre que converteixi l'alumne en protagonista del seu procés educatiu. Un estil educatiu que es manté compromès amb el país i amb l'escola cristiana.


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...
 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »