Llar d'infants

 A la Llar d'Infants oferim estratègies i experiències que ofereixin a l'infant la possibilitat de desenvolupar-se integralment, mitjançant un entorn  acollidor i motivador. El nostre concepte d'infant és el d'Infant Capaç. Amb això ens referim al fet que confiem en les capacitats de tots i cada un d'ells.

  

 

Ens basem en l'observació de les necessitats tant físiques, psíquiques, socials com afectives o emocionals dels infants, aprofitant els moments quotidians que ens ofereix el dia a dia. I a partir d'aquí, mitjançant la curiositat dels nens i a través del joc aconseguim que els seus aprenentatges siguin vivencials.

Sabem que si l'infant està còmode i en confiança pot aprendre i evolucionar cap a un millor desenvolupament.

 

"El millor medi per fer bons als nens és fer-los feliços” Oscar Wilde.

Per a la nostra llar, fer feliços als nens implica respectar-los, escoltar-los, posar-los límits, reconèixer i posar nom a les seves emocions, i treballar per aconseguir una bona autoestima. 

  

 

 

Per tal de conciliar la vida familiar i l'escola, us oferim diversos trams horaris:

  • Matí: de 9 a 1 del migdia
  • Tarda: de 3 a 5 de la tarda
  • Matí i tarda: de 9 a 1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda

 

 

LÍNIA PEDAGÒGICA

Conceptes clau

Concepte d'infant: entenem l'infant com un ésser capaç, actiu, creatiu i social; protagonista del seu propi aprenentatge; preparat per descobrir mica en mica les seves possibilitats i entenent el món que l'envolta, amb l'ajut o guiatge dels adults i d'altres infants.   

  

L'acompanyament: l'educador/a és el facilitador, mediador, guia i suport en el procés de creixement i d'aprenentatge dels infants.

  

L'espai i el material: com diu Loris Malaguzzi l'espai és el tercer braç de l'educador, per això l'equip d'educadores pensem molt bé com el presentem i què volem fomentar amb aquest. Volem proporcionar un ambient ric i tranquil·litzador, que sigui acollidor i ben ordenat, que doni seguretat als infants i que afavoreixi la descoberta, l'autonomia, les relacions i els vincles afectius. Espais que convidin a actuar i, sobretot, que responguin a les necessitats i característiques dels grups d'infants que hi conviuen.

  

 També et pot interessar...