LLAR D'INFANTS

La Llar d’Infants Vedruna Manresa és un centre educatiu de titularitat privada del primer cicle d’educació infantil que forma part de l’escola Vedruna Manresa amb segon cicle d’educació Infantil i Primària.

L’equip educatiu està format per tres mestres i una Tècnica en Educació Infantil.

El nostre principal objectiu és oferir estratègies i experiències que ofereixin a l’infant la possibilitat de desenvolupar-se integralment, mitjançant un entorn  acollidor i motivador. El nostre concepte d'infant és el d'Infant Capaç. Amb això ens referim al fet que confiem en les capacitats de tots i cada un d'ells.

Ens basem en l’observació de les necessitats tant físiques, psíquiques, socials com afectives o emocionals dels infants, aprofitant els moments quotidians que ens ofereix el dia a dia. I a partir d’aquí, mitjançant la curiositat dels nens i a través del joc aconseguim que els seus aprenentatges siguin vivencials.

Sabem que si l'infant està còmode i en confiança pot aprendre i evolucionar cap a un millor desenvolupament.

Tant l’equip com l’escola en general posem èmfasi en el treball conjunt família-escola i proporcionem diferents eines per dur-lo a terme. Busquem el diàleg,  participació i col·laboració entre les famílies i l’equip docent. Un dels nostres objectius és donar suport a les famílies en la tasca d’educar als seus infants.

 

“El millor medi per fer bons als nens és fer-los feliços” Oscar Wilde.

Per la nostra llar, fer feliços als nens implica respectar-los, escoltar-los, posar-los límits , reconèixer i posar nom a les seves emocions i treballar per aconseguir una bona autoestima.

Arxius d'interès

Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

ELS AMBIENTS D'APRENENTATGE AL PARVULARI

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS MOLT CLARS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 17-18

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17-18 Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostres fills...

llegir més »

Damian, auxiliar de conversa

AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

UN PROJECTE ARRELAT A L'ESCOLA ,GRÀCIES AL FINANÇAMENT DE L'AMPA

llegir més »

Visita virtual a les instal·lacions

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

PROJECTE CHROMEBOOKS

El projecte educatiu Vedruna dóna molta importància a l'ús de les noves tecnologies i a l'aplicació que poden tenir com a eina de suport i d'aprene...

llegir més »