Llar d'infants

La Llar d'Infants Vedruna Manresa és un centre educatiu de titularitat privada del primer cicle d'educació infantil que forma part de l'escola Vedruna Manresa amb segon cicle d'educació Infantil i Primària.

L'equip educatiu està format per tres mestres i una Tècnica en Educació Infantil.

El nostre principal objectiu és oferir estratègies i experiències que ofereixin a l'infant la possibilitat de desenvolupar-se integralment, mitjançant un entorn  acollidor i motivador. El nostre concepte d'infant és el d'Infant Capaç. Amb això ens referim al fet que confiem en les capacitats de tots i cada un d'ells.

Ens basem en l'observació de les necessitats tant físiques, psíquiques, socials com afectives o emocionals dels infants, aprofitant els moments quotidians que ens ofereix el dia a dia. I a partir d'aquí, mitjançant la curiositat dels nens i a través del joc aconseguim que els seus aprenentatges siguin vivencials.

Sabem que si l'infant està còmode i en confiança pot aprendre i evolucionar cap a un millor desenvolupament.

Tant l'equip com l'escola en general posem èmfasi en el treball conjunt família-escola i proporcionem diferents eines per dur-lo a terme. Busquem el diàleg,  participació i col·laboració entre les famílies i l'equip docent. Un dels nostres objectius és donar suport a les famílies en la tasca d'educar als seus infants.

 

"El millor medi per fer bons als nens és fer-los feliços” Oscar Wilde.

Per la nostra llar, fer feliços als nens implica respectar-los, escoltar-los, posar-los límits , reconèixer i posar nom a les seves emocions i treballar per aconseguir una bona autoestima.

 

Equip Docent

 

 

 


Arxius d'interès

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 18-19

Extraescolars 18-19

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019   Des de l'AMPA de l'escola, s'han organitzat les activitats que podeu consultar en el fulletó que adjunt...

llegir més »