CICLE SUPERIOR

L'Educació Primària proporciona a l'alumne/a un marc d'aprenentatges instrumentals per desenvolupar les capacitats de sociabilitat, de relació i de descoberta.

Característiques de l'alumnat del Cicle Superior en relació al desenvolupament evolutiu:

Aquí ens trobem amb alumnes amb edats entre 10 i 12 anys, en aquest moment evolutiu, el creixement és molt desigual, mentre que uns creixen molt ràpid, altres ho fan més pausadament. A nivell maduratiu, ens troben amb que la nena es desenvolupa abans que el nen. Gaudeixen agrupant-se en equips per qualsevol motiu.

Es desenvolupa una necessitat per la perfecció, donant-se accions cruels per las diferencies físiques o psíquiques. Afirmen la seva personalitat i es tornen més objectius.

Precisen aprovació i afectivitat. També al final de l'etapa, es veurà una consciència crítica cap al propi cos i la seva imatge. Si es fomenta un clima d'acceptació i confiança, es possible suavitzar els conflictes que pogueren derivar-se, en aquest moment evolutiu.

Tenen perfectament el·laborat el seu esquema corporal. Serà necessari seguir insistint en l'adquisició d'hàbits d'higiene i salut.

Podran realitzar imitacions controlant el moviment tenint capacitat per a percebre a partir de l'entrenament, la qualitat del mateix.

Volen jocs actius de molta coordinació motora i ràpida acció, gaudeixen de l'aplicació de regles complicades que impliquen un esforç mental important.

Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

ELS AMBIENTS D'APRENENTATGE AL PARVULARI

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS MOLT CLARS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 17-18

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17-18 Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostres fills...

llegir més »

Damian, auxiliar de conversa

AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

UN PROJECTE ARRELAT A L'ESCOLA ,GRÀCIES AL FINANÇAMENT DE L'AMPA

llegir més »

Visita virtual a les instal·lacions

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

PROJECTE CHROMEBOOKS

El projecte educatiu Vedruna dóna molta importància a l'ús de les noves tecnologies i a l'aplicació que poden tenir com a eina de suport i d'aprene...

llegir més »