5è.B

 

 

 

Hola! Som la classe de cinquè B i ens diem la classe dels "Cracs”! La nostra escola es diu Vedruna Manresa i és molt gran. Tenim un pati que també és molt gran i el menjar és bastant bo!

Tenim companys i mestres nous que ens agraden molt i ens tracten molt bé! També tenim classe nova, és la més petita però és molt acollidora i ens hi acostumem molt ràpid!

El nostre tutor es diu Albert, és molt divertit i fa moltes bromes! Ens agraden gairebé totes les assignatures i estem repartits per grups a les aules. Cada 2 o 3 setmanes ens canvien de llocs i de càrrecs!

Som 25 alumnes, 11 nens i 14 nenes. Aquest any tenim un company nou que es diu Pau. Som molt divertits, treballadors i simpàtics, diuen que som una mica xerraires, però això és perquè ens portem molt bé entre nosaltres. Esperem passar-ho molt bé i aprendre molt! Esteu convidats a venir a conèixer-nos quan vulgueu!


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 18-19

Extraescolars 18-19

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019   Des de l'AMPA de l'escola, s'han organitzat les activitats que podeu consultar en el fulletó que adjunt...

llegir més »