P5 B

Hola, som els nens i nenes de la classe dels Elefants Africans de P-5 B!

Estem molt contents perquè ja fem P-5, i som els grans del parvulari.

Aquest curs tenim moltes ganes d'aprendre i fer-nos molt grans.

Començarem a escriure amb lletra lligada, ens fa molta il·lusió! Això vol dir que ens anirem preparant per al proper curs, primer de primària.

Continuarem fent anglès, música, Duna (cultura religiosa), educació física, i ambients, per cert aquest curs en farem dues tardes. I, com a novetat tindrem a l'aula el racó de les tablets.

Aquest curs tenim la Nuc com a mascota de la classe, ens agrada molt i, amb ella també aprenem i ens divertim amb tot allò de nou que ens aporta: contes, projectes, experiències, etc.

Ens agrada molt la nostra classe, ens recorda una mica la de P-4, però des d'aquesta podem veure el pati dels nens grans. Tenim molts jocs, i ens encanta jugar al racó de la cuineta i el de cotxes. També aprendrem a jugar a jocs de taula: a cartes, al dòmino, al parxís , a l'oca...

Cada dia ens esforcem per fer les coses millor i estem segurs que les nostres mestres ens hi ajudaran i ens acompanyaran en tot allò que necessitem.

 

Desitgem que tinguem un molt bon curs 2018-19!
També et pot interessar...
Activitats Extraescolars 19-20

Activitats Extraescolars (AMPA)

llegir més »

 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »