BICICLETES

Eo, eo, eo, eo…!!! Som les Bicicletes!!

Som els nens i les nenes més grans de la Llar. Som un grup de 16 infants: el Jan, la Carme, el Marc, la Lia D., el Gerard P., el Daniel, la Paula, la Queralt, l’Oleguer, el Gerard L., l’Ainara, la Carla, el Nil, la Lia P., l’Àlex i el Quim.

Tenim una aula molt maca i hi ha diferents racons per jugar: les nines i els cotxets, el tocador, les disfresses, els cotxes i el garatge, les construccions de fusta... aaaah, i la nostra cuineta, on fem uns dinars que semblen de Festa Major!!

Som molt espavilats i eixerits, amb moltes ganes de jugar, cantar i ballar. La Lídia i la Marta diuen que som una mica cridaners i un xic esverats, però això té una explicació: que tot ho vivim molt intensament i no ens volem perdre res.

VISCA LES BICICLETES!!!

 


Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

ELS AMBIENTS D'APRENENTATGE AL PARVULARI

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS MOLT CLARS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 17-18

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17-18 Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostres fills...

llegir més »

Damian, auxiliar de conversa

AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

UN PROJECTE ARRELAT A L'ESCOLA ,GRÀCIES AL FINANÇAMENT DE L'AMPA

llegir més »

Visita virtual a les instal·lacions

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

PROJECTE CHROMEBOOKS

El projecte educatiu Vedruna dóna molta importància a l'ús de les noves tecnologies i a l'aplicació que poden tenir com a eina de suport i d'aprene...

llegir més »