P3 A

Hola a tots! Som els Conillets Grisos de P3 A i estem molt ilusionats en aquest nou curs. Per nosaltres és una gran Aventura ja que tot són novetats! Companys nous, mestres nous, espais nous… i hem començat amb molt bon peu! Quan arribem, encara ens costa una mica acomiadar-nos de la familia però de seguida entrem saludem ala Mercè i l’Aida i comencem a buscar quins jocs ens agraden.

Hem conegut al Conillet Gris que ens l’estimem molt, ens fa la benvinguda amb un petó o abraçada, ens proposa jocs , danses, cançons i… ens dóna bons consells quan estem una mica tristos o enfadats. També ens felicita i ens encoratja a créixer!

Ens agrada molt mirar contes, jugar a la cuineta, cuidar les nines i fer llargs trajectes amb els cotxes i camions. La nostra aula és tot un món de diversió i amb uns companys fantàstics!

Us desitgem molt bon curs a tots!

 


Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

ELS AMBIENTS D'APRENENTATGE AL PARVULARI

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS MOLT CLARS

llegir més »

EXTRAESCOLARS 17-18

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2017-2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 17-18 Com cada any des de l'Ampa us oferim una àmplia oferta d'activitats per complementar la formació dels vostres fills...

llegir més »

Damian, auxiliar de conversa

AUXILIAR DE CONVERSA D'ANGLÈS

UN PROJECTE ARRELAT A L'ESCOLA ,GRÀCIES AL FINANÇAMENT DE L'AMPA

llegir més »

Visita virtual a les instal·lacions

CLICA PER INICIAR LA VISITA

llegir més »

PROJECTE CHROMEBOOKS

El projecte educatiu Vedruna dóna molta importància a l'ús de les noves tecnologies i a l'aplicació que poden tenir com a eina de suport i d'aprene...

llegir més »