Notícies

EL CONSELL D'INFANTS DE MANRESA AL PLE MUNICIPAL

HI VAN SER PRESENTS ELS ALUMNES REPRESENTANTS DE LES AULES DE CINQUÈ, JOSEP VICTORI I XAVIER VICTORI I L'ALUMNA DE SISÈ, ARIADNA VERGÉS, REPRESENTANT AL CONSELL NACIONAL D'INFANTS. FELICITATS!

El ple de l'Ajuntament de Manresa s'ha compromès aquest dijous davant el Consell dels Infants a oferir el suport necessari per a que els consellers puguin dur a terme les seves propostes "sempre que hi hagi disponibilitat pressupostària per fer-ho possible".

De fet, l'Ajuntament està pendent de començar l'elaboració del segon Pla de la Infància i l'Adol·lescència de Manresa, tal i com ha explicat la regidora Mercè Rosich, "i volem fer-ho incorporant la visió dels infants a través del treball dels consellers i conselleres infantils".

Abans, els portaveus del Consell dels Infants, l'Ariadna Vergés i en Moisès Navarro, s'han mogut amb desinvoltura davant el micròfon per reclamar que l'Ajuntament faci cas a les seves demandes "i que quan una cosa no es pugui fer, ens expliquin perquè no".

La presència del Consell dels Infants al ple es repeteix cada novembre coincidint amb la celebració del Dia del Dret dels Infants, que cau en el dia 20.