NotÝcies

PROJECTE PER┌

A finals del curs passat, Rafel Zaragoza, ˛ptic optometrista i pare de l'escola, ens proposÓ participar en una campanya de recollida d'ulleres per un projecte solidari. Ara ens presenta el resum en vÝdeo d'aquell viatge solidari. Felicitats!!!

 

El Projecte Urubamba es va portar a terme el juliol del 2017. Una de les actuacions que va tenir més impacte va ser la campnaya de revisons optomètriques que va portar a terme tot l'equip del projecte, la setmana del 17 al 21 de  juliol.

El treball va ser liderat per Rafel Zaragoza i va tenir una gran impacte tant en l'institut Superior Públic La Salle Urubamba com en la Comunitat educativa de Pampallacta

L'audiovisual realitzat per Emiliano labrador, recull tota la tasca realitzada durant la setmana i mostra la realitat de cadascuna de les comunitats on es realitzà l'actuació.

Volem felicitar a tot l'Equip del projecte i en especial al Rafel i la seva família, la Maria Zaragoza Villegas, a la Núria Zagagora Villegas i a la Paula Bonet Villegas per aquesta bona iniciativa.