Tarifes de preus segons la modalitat

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE MIGDIA (CURS 2019-2020)

L'Escola ofereix el servei de migdia durant tot el curs escolar. Aquest servei inclou:

  • Un menú validat dietèticament per l'empresa Scolarest, elaborat a la cuina de l'escola, publicat a la pàgina web vedrunamanresa.cat, a la plataforma Clickedu i enviat per correu electrònic a les famílies.
  • Un equip de monitors/es encapçalat per la Coordinadora de menjador, que vetllen pels hàbits alimentaris, les bones maneres en el menjador, i que notifiquen i estableixen canals de comunicació amb les famílies i els  tutors/es, davant de qualsevol incidència rellevant que s'esdevingui.
  • El control i l'organització del temps de descans o d'esbarjo dels alumnes.
  • Un  servei de biblioteca escolar pels alumnes a partir de 4t. de primària.
  • L'ús de material esportiu i de lleure.

Els alumnes podran fer-ne ús del servei sempre que respectin totes les normes de convivència i d'utilització del servei.

 

FRANGES DE MENJADOR SEGONS L'EDAT DELS ALUMNES

 

 

  HORARIS    

SERVEIS

LLAR D'INFANTS

de 12 a 15h.

menú, hàbits alimentaris i migdiada

P3 (PARVULARI)

de 12'30 a 15h.

menú, hàbits alimentaris i migdiada

P4 i P5 (PARVULARI) i PRIMÀRIA

de 13 a 15h.

menú, hàbits alimentaris i esbarjo

 

TARIFES DE PREUS SEGONS MODALITAT 

 

  • FIXE: Si se'n fa ús durant tots els dies de la setmana o bé uns dies fixes (sempre els mateixos dies de la setmana). El cost del servei és de 8,70 €/dia 

 

El cost mensual d'aquesta modalitat, es calcularà en funció dels dies lectius que tingui aquell mes i de la quantitat de dies escollits (entre 1 i 5). Es cobrarà  a l'inici del mes, en el rebut de l'escola.

 

Per inscriure's, cal fer-ho a través del formulari accessible a la pàgina web, abans del dia  6 de setembre. Qualsevol canvi caldrà notificar-lo a través del correu electrònic, cinc dies abans de finalitzar el mes, per tal que sigui efectiu a partir del dia 1 del mes següent. No es podran atendre canvis  que no es notifiquin amb aquesta antel·lació.

Formulari d'inscripció: https://forms.gle/esY5NsgYvZgBsYXu5

 

  • TALONARI: Si s'adquireix un talonari de 20 tiquets, el cost d'aquest és de 178 € (8,90 €/ tiquet).El sistema de compra serà com fins ara, a través del banc. (Veure document annex).

 

  • INDIVIDUAL: Si s'adquireix un tiquet per un dia, a la recepció de l'escola, en franja de ¾ de 9 a les 9 del matí, el cost del tiquet és de 9,20€
DEVOLUCIONS D'IMPORTS PER NO UTILITZACIÓ DEL SERVEI DE MIGDIA

 

  • En el cas que un alumne no pugui assistir al menjador un o més dies caldrà notificar-ho el mateix dia i  comunicar novament quan l'alumne es reincorpori. 

Totes les comunicacions s'hauran de realitzar a través del correu menjador@vedrunamanresa.cat o mitjançant un document a la recepció de l'escola.  (abans de 2/4 de 10 del matí).

 

  • En el rebut del mes següent es descomptaran els dies que els alumnes no hagin fet ús del servei de migdia sempre que s'hagi notificat degudament. També es retornarà l'import quan no s'hagi utilitzat el servei per causa d'activitats organitzades pel centre (excursions, colònies…).

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

 
També et pot interessar...
 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »