Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:00h.

Santa Joaquima, 2-4

08243 Manresa

93 873 99 47

vedrunamanresa@vedruna.cat

DEFENSEM L’ESCOLA EN CATALÀClickedu. Programa de gestió escolar https://vedrunamanresa.clickedu.eu/comunicacio/noticiesXml.php
Vedruna Manresa
en-us Tue, 23 Nov 2021 10:14:03 GMT
<![CDATA[DEFENSEM L’ESCOLA EN CATALÀ]]> https://vedrunamanresa.clickedu.eu/comunicacio/noticiesXml.php?id=259
El govern de la Generalitat ha reconegut que el castellà és llengua vehicular en el sistema educatiu català. Aquest fet és un pas endavant cap al precipici que la legalitat vigent està abocant a la nostra llengua.

Segons informacions aparegudes al diari ABC i cronica.cat, el govern català hauria afirmat en un escrit que “La regulación estatutaria del catalán como lengua normalmente utilizada como vehicular y de aprendizaje en la enseñanza se ajusta al marco constitucional y no comporta la exclusión del uso vehicular de la lengua castellana”.

http://www.cronica.cat/noticia/El_govern_admet_que_el_castella_tambe_es_llengua_vehicular_a_Catalunya

http://www.abc.es/20120124/comunidad-catalunya/abcp-govern-admite-ante-juez-20120124.html

Només aconseguirem blindar el nostre sistema d&rsquo;immersió lingüística si aconseguim que el Parlament de Catalunya aprovi per Llei que el català és l&rsquo;única llengua vehicular de les nostres escoles. Llavors el Govern tindrà un instrument legal per no acatar les sentències que l&rsquo;obliguen a introduir la llengua espanyola a l&rsquo;ensenyament.

Ajuda&rsquo;ns a recollir signatures per a fer la petició al Parlament per a que el català sigui blindat per Llei com a única llengua vehicular. Trobareu a la recepció de l’escola els fulls on podeu escriure les vostres dades i signar per adherir-vos a aquesta campanya. Moltes gràcies per la vostra col·laboració en la defensa de la llengua catalana.

]]> Tue, 31 Jan 2012 00:00:00 GMT https://vedrunamanresa.clickedu.eu/comunicacio/noticiesXml.php?id=259


ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a