Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:00h.

Santa Joaquima, 2-4

08243 Manresa

93 873 99 47

vedrunamanresa@vedruna.cat

Educació infantil

DESENVOLUPEM CAPACITATS

(DE 3 A 6 ANYS)

Protagonistes del seu aprenentatge

El nostre estil educatiu es basa en la persona. Per aquest motiu, l’infant és el protagonista del seu procés de desenvolupament. Partim de les seves experiències, interessos, talents, capacitats, del que els emociona per tal de crear aprenentatges significatius que perdurin.

Conceptes clau

  • Aprenentatge globalitzat: Oferim uns entorns educatius rics per tal de proporcionar el desenvolupament integral de cada un dels infants. Espais segurs, acollidors, agradables i rics d’estímuls.
  • Acompanyament: L’adult acompanya en aquest procés de desenvolupament de l’infant tot observant i provocant nous reptes. El vincle positiu entre l’infant i l’educador és fonamental pel benestar i el correcte desenvolupament de l’infant.
  • Relació família – escola: Considerem imprescindible establir vincles de col·laboració. Busquem el diàleg, la participació i col·laboració per tal de compartir el creixement i acompanyament dels infants.

Què oferim?

  • Horari de 9 a 13h i de 15 a 17h, amb opció de fer acollida matinal a partir de ¾ de 8. També disposem d’activitats extraescolars i casals d’estiu durant el mes de juliol.
  • Menjador amb cuina pròpia.
  • Equip psicopedagògic que assessora l’equip docent.
  • Colònies i diverses sortides al llarg del curs.

Com ho fem?

És a partir de la quotidianitat que l’infant anirà construint la seva pròpia identitat, per aquest motiu oferim temps per a les arribades i sortides, temps pels jocs, activitat i el descans, temps per l’afecte i les relacions, temps per tenir cura d’un mateix, per una bona alimentació.

A l’aula i al pati oferim diferents racons de joc tot potenciant la relació entre infants de diferents edats. Utilitzem metodologies actives on s’afavoreix el joc lliure, la cooperació entre iguals i entre alumnes de diferents edats.

Poden ser propostes fruit d’un text (conte, dita…) o objecte (pinya, fulla seca…) presentat per la mestra, fruit d’una inquietud d’un infant o bé una provocació o repte plantejat per l’educador/a.

També fem projectes i treball simultani. El treball simultani és una proposta metodològica en la que es delimita, dins i fora de l’aula, diferents espais on els infants poden realitzar de forma simultània diferents propostes d’àmbits variats: llenguatge matemàtic, escrit, oral, plàstic, activitats manipulatives, construccions, joc simbòlic… Els infants poden realitzar aquestes propostes autonomament i de forma oberta, amb altres companys/es de la seva classe o d’altres classes.

Pel que fa als projectes, poden sorgir d’interessos que tenen els infants o pot ser l’educadora la que provoqui aquest interès plantejant una pregunta o repte als infants que sigui investigable.

Per últim, realitzem sessions de psicomotricitat, de música, d’anglès, de Duna i disposem d’una auxiliar de conversa en llengua anglesa.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website