Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:00h.

Santa Joaquima, 2-4

08243 Manresa

93 873 99 47

vedrunamanresa@vedruna.cat

Llar d’Infants

ELS MÉS MENUTS DE L’ESCOLA

(DE 0 A 3 ANYS)

El nostre objectiu

Volem donar importància i posar consciència en allò que és bàsic perquè els infants visquin en un entorn de confiança i seguretat per desenvolupar-se. Oferir experiències que donin a l’infant la possibilitat de desenvolupar-se integralment, mitjançant un entorn acollidor i motivador.

Conceptes clau

  • Concepte d’infant: ésser capaç, actiu, creatiu i social; protagonista del seu propi aprenentatge.
  • L’acompanyament: l’educador/a és el facilitador, guia i suport en el procés d’aprenentatge dels infants.
  • L’espai i el material: ambient ric i acollidor, que doni seguretat als infants i que afavoreixi la descoberta, l’autonomia, les relacions i els vincles afectius.

Què oferim?

  • A escollir diversos trams horaris: matins (de 9 a 13h), tardes (de 15 a 17h) i matí i tarda (de 9 a 13h i de 15 a 17h). També disposem de servei d’acollida matinal a partir de ¾ de 8.
  • Servei de menjador amb cuina pròpia.
  • Mes de juliol opcional.
  • Sortida família- escola a final de curs.

Com ho fem?

És un procés molt important que viu l’infant en el que ha de crear un nou vincle. Proposem un horari adaptat a les necessitats dels infants, per facilitar que aquest procés sigui el més tranquil possible.

S’alternen els moments d’higiene personal amb els de joc, de descans i d’alimentació. Totes aquestes accions es van repetint cada dia i es creen una sèrie d’hàbits i rutines que donen seguretat als infants.

És l’activitat espontània dels infants i és la base dels seus aprenentatges. Per això a l’aula creem diferents racons, que els despertin aquestes ganes d’actuar, de participar, d’imaginar… Durant el dia dediquem força estones al joc lliure, tant a l’aula com al pati. Les estones de joc són una eina d’observació molt important, en les que la mestra va fent un registre de l’evolució que va fent cada infant.

Activitats obertes en les que cadascú hi participa segons els seus interessos, les seves possibilitats i el seu moment evolutiu. Algunes de les propostes que duem a terme són: sessions de psicomotricitat, de música, propostes d’experimentació, de plàstica

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website