Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:00h.

Santa Joaquima, 2-4

08243 Manresa

93 873 99 47

vedrunamanresa@vedruna.cat

Una mica d’història

LA HISTÒRIA DE VEDRUNA MANRESA

La història de la nostra escola és llarga. Va començar el 23 d’octubre de 1854 quan un grup de Germanes es varen establir a la població per atendre l’educació de les noies i tenir cura dels malalts de l’hospital de la vila.

L'entorn

L’Escola Vedruna Manresa es troba situada en el barri de La Parada. Després de la Guerra Civil Espanyola, en el municipi, alguns organismes estatals i sindicats, institucions patronals i d’estalvi i diverses constructores benèfiques van ampliar notablement el nombre de cases barates o d’habitatges de protecció oficial, sent així l’origen de la formació del barri. Amb l’ampliació de la ciutat en les últimes dècades, el barri s’ha anat transformant i on abans hi havien camps ara trobem edificis, cases, una biblioteca, carrers i places. Tot i així, continuem gaudint de la proximitat a l’entorn natural que ens ofereixen els horts i el Parc de la Séquia.

Posterior a la ubicació del centres escolar en el barri, es van construir la ronda de Manresa i l’eix transversal deixant l’escola molt ben comunicada amb accés per vies ràpides.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website