Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:00h.

Santa Joaquima, 2-4

08243 Manresa

93 873 99 47

vedrunamanresa@vedruna.cat

Les cançons de Sisè A i Sisè B ja són a l'Spotify!

Els alumnes de sisè des de l’àrea de música i amb el guiatge del mestre i músic Roger Andorrà,  han portat a terme un projecte creatiu d’edició de les cançons “Som de sisè B-Vedruna Manresa” i ”Vedruna Manresa”.

 

El procés s’ha portat a terme en diverses sessions de treball. A partir d’una idea principal, d’una melodia i d’una lletra, se n’ha fet un arranjament pels instruments de què disposen els alumnes i l’escola i, finalment, l’han interpretada. Sent conscients del simbolisme, la cohesió de grup i estima que han generat, així com tot el que representen aquestes cançons per a l’alumnat, des de l’escola s’ha cregut adient enregistrar-les amb la màxima qualitat possible per tal que quedin com a record d’aquesta etapa vital. També s’ha editat un videoclip, per disposar d’un document audiovisual d’aquest procés que incorpori les opinions dels alumnes.

El procés d’enregistrament i producció de l’àudio s’ha portat a terme mitjançant una col·laboració amb la Casa de la Música de Manresa, la Sala Stroika i el productor musical Oriol Puig. El projecte ha finalitzat amb una visita guiada a les instal·lacions i la distribució del resultat final a les plataformes digitals Spotify i Itunes.

L’escola Vedruna Manresa desitja que aquest projecte inèdit, sigui memorable pels alumnes d’aquesta promoció que finalitzen l’etapa primària.

 

Felicitats!!!

 

https://open.spotify.com/track/0xJBSKUsBywEf260cNE40I?si=cur1uEszTKqIpW4VsqGWPA&dl_branch=1

 

https://open.spotify.com/track/3vrbVDDFFYTmY30cOjTmzR?si=sRwrbownRFKD1nKKIHLvKw&dl_branch=1

Comments are closed.
Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a