Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:00h.

Santa Joaquima, 2-4

08243 Manresa

93 873 99 47

vedrunamanresa@vedruna.cat

Les cançons de Sisè A i Sisè B ja són a l’Spotify!Clickedu. Programa de gestió escolar https://vedrunamanresa.clickedu.eu/comunicacio/noticiesXml.php
Vedruna Manresa
en-us Tue, 23 Nov 2021 10:13:25 GMT
<![CDATA[Les cançons de Sisè A i Sisè B ja són a l’Spotify!]]> https://vedrunamanresa.clickedu.eu/comunicacio/noticiesXml.php?id=2085
Els alumnes de sisè des de l&rsquo;àrea de música i amb el guiatge del mestre i músic Roger Andorrà,  han portat a terme un projecte creatiu d&rsquo;edició de les cançons &ldquo;Som de sisè B-Vedruna Manresa&rdquo; i &rdquo;Vedruna Manresa&rdquo;.

El procés s&rsquo;ha portat a terme en diverses sessions de treball. A partir d&rsquo;una idea principal, d&rsquo;una melodia i d&rsquo;una lletra, se n&rsquo;ha fet un arranjament pels instruments de què disposen els alumnes i l’escola i, finalment, l’han interpretada. Sent conscients del simbolisme, la cohesió de grup i estima que han generat, així com tot el que representen aquestes cançons per a l’alumnat, des de l’escola s’ha cregut adient enregistrar-les amb la màxima qualitat possible per tal que quedin com a record d’aquesta etapa vital. També s&rsquo;ha editat un videoclip, per disposar d&rsquo;un document audiovisual d&rsquo;aquest procés que incorpori les opinions dels alumnes.

El procés d’enregistrament i producció de l&rsquo;àudio s&rsquo;ha portat a terme mitjançant una col·laboració amb la Casa de la Música de Manresa, la Sala Stroika i el productor musical Oriol Puig. El projecte ha finalitzat amb una visita guiada a les instal·lacions i la distribució del resultat final a les plataformes digitals Spotify i Itunes.

L&rsquo;escola Vedruna Manresa desitja que aquest projecte inèdit, sigui memorable pels alumnes d&rsquo;aquesta promoció que finalitzen l&rsquo;etapa primària.

Felicitats!!!

https://open.spotify.com/track/0xJBSKUsBywEf260cNE40I?si=cur1uEszTKqIpW4VsqGWPA&dl_branch=1

https://open.spotify.com/track/3vrbVDDFFYTmY30cOjTmzR?si=sRwrbownRFKD1nKKIHLvKw&dl_branch=1

]]> Mon, 14 Jun 2021 00:00:00 GMT https://vedrunamanresa.clickedu.eu/comunicacio/noticiesXml.php?id=2085


ÚLTIMES NOTÍCIES

Arxius

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a